Γνωριμία

 
 
Φωτογραφία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΕΤΑΣ
Απάντηση: Γνωριμία!
από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΕΤΑΣ - Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2006, 7:46 πμ
 
  Γειά και χαρά από εμένα!
Είμαι Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής διορισμένος στο 4ο ΤΕΕ Ιωαννίνων.  Προσπαθώ να τελειώσω το διδακτορικό μου σχετικό με τηλεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Είμαι "φανατικός" φιλόζωος  στην καθημερινή μου ζωή και  λιγότερο σε πιό οργανωμένες δράσεις  (Greenpeace, WWF , Αλκυόνη). Ειδικά με την Αλκυόνη στην Πάρο http://www.alkioni.gr/  (Σύλλογος Περίθαλψης και προστασίας άγριων ζώων)  που ασχολείται κυρίως με τραυματισμένα πουλιά  έχω διαρκή συνεργασία καθώς την αντιπροσωπεύω στην Ήπειρο. Οπότε αν κάποιος από όλους μας δεί ή μάθει για κάποιο τραυματισμένο πουλί στην περιοχή της Ηπείρου παρακαλώ να ειδοποιήσει ώστε να δοθούν οι κατάλληλες πληροφορίες και να φροντίσω να φθάσει έγκαιρα και ασφαλώς στην Πάρο μέχρι την απελευθέρωσή του πίσω στην Ήπειρο!
Πρίν από 2 χρόνια είχα την χαρά μαζί με τους μαθητές-σπουδαστές  μου στο 4ο ΤΕΕ Ιωαννίνων και στο Τμήμα Τηλεπληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου να συμμετάσχουμε στο σχολικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ΠΑΠΗ (Περίθαλψη Απειλούμενων Πουλιών Ηπείρου) κατά τη διάρκεια του οποίου υλοποιήσαμε και τον ιστοχώρο http://4tee-ioann.ioa.sch.gr/ στον οποίο σας καλούμε να επισκεφθείτε (προσοχή ειδικά η περιοχή του Forum που έχει δεχθεί επίθεση από hacker θα λειτουργέι κανονικά σε μία εβδομάδα)
Καλές μας πτήσεις!
Δημήτρης χαμόγελο)