Διαιτητικές Οδηγίες στην Ελλάδα

p class=MsoNormal style=MARGIN: 0cm 0cm 6pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: 277.9ptspan style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: ArialΣτην Ελλάδα συντάχθηκε πρόσφατα (1999) προσχέδιο Διαιτητικών Οδηγιών/spanspan style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial (/spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial; mso-ansi-language: EN-USFood/spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial /spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial; mso-ansi-language: EN-USBased/spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial /spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial; mso-ansi-language: EN-USDietary/spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial /spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial; mso-ansi-language: EN-USGuidelines/spanspan style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial) που απευθύνονται σε πρώτη φάση σε ενήλικες. Το προσχέδιο αυτό συντάχθηκε από το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Επιστημονικού Συμβουλίου Υγείας (ΑΕΕΣΥ) με συντονιστική ευθύνη των ιατρών Α. Τριχοπούλου και Π. Λάγιου./spanspan lang=EN-US style=FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial; mso-ansi-language: EN-US/span/pp /
Click http://www.nut.uoa.gr/greek/ link to open resource.