Εργασία 1.3 Εργαλειοθήκη


  • Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να δείτε μια σύντομη παρουσίαση των κουτιών με τα εργαλεία του λογισμικού. Ειδικότερα θα δείτε πώς γίνεται η χρήση των εργαλείων: «Μετακίνηση Προβολής Γραφικών», «Μεγέθυνση» και «Σμίκρυνση».
    • Χρήσιμο υλικό θα βρείτε στοβιντεομάθημα ( )
  • Μπορείτενα συνεχίσετε με την αναγνώριση της αρχικής οθόνης του λογισμικού.Θα αναγνωρίσετε την Περιοχή των κουτιών με τα Εργαλεία, τηνΠεριοχή των Μενού, τηνΓραμμή Εισαγωγής, τιςΌψεις που παρέχει το λογισμικό, τονΧώρο Επεξεργασίας, την Περιοχή της Άλγεβρας και την Περιοχή των Γραφικών. Θα μάθετε τις δυνατότητες που σας δίνονται στο Μενού της Περιοχής των Γραφικών. Ειδικότερα θα εξοικωθείτε με την δυνατότητα του"Στυλ Σύλληψης Σημείου" την οποία παρέχει το λογισμικό. Επίσης θα δείτε πώς μπορούμε να χειριστούμε, από το Μενού της περιοχής των Γραφικών, μερικέςΙδιότητες των Αντικειμένων όπως είναι το χρώμα, το μέγεθος σημείου, το πάχος γραμμής και άλλες.
    • Χρήσιμο υλικό θα βρείτε στοβιντεομάθημα ( )
     

Αφού παρακολουθήσετε τα βιντεομαθήματα να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:
  1. Συγκρίνοντας τα κουτιά με τα εργαλεία στις όψεις "Γεωμετρία" και "Στοιχειώδης Γεωμετρία" σε πόσα συνολικά κουτιά διαφέρουν τα πλήθη των εργαλείων;
  2. Σε ποια όψη υπάρχουν κουτιά με ένα μόνο εργαλείο και πόσα είναι στο πλήθος αυτά τα κουτιά;
  3. Ποια, κατά τη γνώμη σας, είναι η δυνατότητα χρήσης της όψης "Στοιχειώδης Γεωμετρία" στην διδασκαλία;
Τις απαντήσεις σας να τις στείλετε με ένα έγραφο pdf. Το όνομα του αρχείου θα έχει τη μορφή

onomateponymo_evdomada1_ergasia3