Απορίες/Σχόλια πάνω στις εργασίες

 
 
Φωτογραφία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ
Dropbox
από ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ - Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013, 8:35 μμ
 
Υπάρχει δυνατότητα στο Dropbox να δούμε σε ποιους έχουμε στείλει έναν σύνδεσμο ή σε ποιους έχουμε δώσει δικαιώματα συνδιαχείρησης αρχείων ή φακέλων;
Μe
Απάντηση: Dropbox
από ΜΙΧΑΗΛ-ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ - Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013, 10:25 πμ
 
Θανάση,για το πρώτο: Στην κεντρική σελίδα επιλέγεις το "Events" (έχει σήμα το κόκκινο ρολόι). Στη σελίδα που ανοίγει φαίνεται ότι δεν είμαστε και τόσο μόνοι τελικά όταν εργαζόμαστε στο pc: καταγράφονται οι κυριότερες ενέργειες μας στο dropbox. Πάντως, δεν φαίνεται να καταγράφονται οι προσκλήσεις "Share link" που έχουμε ήδη στείλει.
Για το δεύτερο: στην κεντρική σελίδα του dropbox επιλέγεις αριστερά το "Sharing" (έχει σήμα το ουράνιο τόξο). Στη σελίδα που ανοίγει φαίνονται όλοι οι φάκελοι που συνδιαχειρίζεσαι με άλλους χρήστες και με την επιλογή "Options" μπορείς να δεις αναλύτικά σε κάθε φάκελο ποιοί είναι οι συνδιαχειριστές, να προσθαφαιρέσεις διαχειριστές, να επιτρέψεις ή να απαγορεύσεις σε αλλους διαχειριστές να προσκαλούν νέους ή και να αναιρέσεις πλήρως την συνδιαχείριση του φακέλου. (Αν κάνουμε το τελευταίο, να γνωρίζουμε ότι ο φάκελος μένει στον κατάλογο των πρώην διαχειριστών αλλά δεν ενημερώνεται πλέον.)

Φωτογραφία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ
Απάντηση: Dropbox
από ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ - Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013, 2:54 μμ
 
Ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικό.
Οι προσκλήσεις "Share link" που έχουμε ήδη στείλει δεν καταγράφονται γιατί προφανώς το link που έχουμε στείλει δεν είναι προσωπικό, αλλά μπορεί να το ανοίξει και οποιοσδήποτε το πάρει. Μπορούμε όμως όταν πατήσουμε το links να δούμε σε ποιους φάκελους έχουμε δημιουργήσει σύνδεσμο και σε περίπτωση που επιθυμούμε να τον διαγράψουμε, οπότε και δεν θα είναι πια προσβάσιμος από άλλους.