Απορίες/Σχόλια πάνω στις εργασίες

 
 
Φωτογραφία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Αλλαγή θέματος
από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - Δευτέρα, 8 Απρίλιος 2013, 5:23 μμ
 
Δεν υπάρχει στη διαχείρηση η επιλογή ρυθμίσεις όταν είμαι στο περιβάλλον του μαθηματος μου.Γι'αυτο δεν μπορώ να αλλάξω θέμα.
Μe
Απάντηση: Αλλαγή θέματος
από ΜΙΧΑΗΛ-ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ - Δευτέρα, 8 Απρίλιος 2013, 7:05 μμ
 
Κωνσταντίνα, αν δεν έχεις αλλάξει κάτι στο μάθημά σου, τότε το θέμα του θα είναι αυτό που εμφανίζεται και στο σεμινάριο εδώ.Δεξιά από την λέξη "Διαχείριση" υπάρχει ένα τετραγωνάκι με το οποίο μπορούμε να εμφανίζουμε ή να αποκρύπτουμε το μπλοκ της Διαχείρισης. Να επιλέξεις την εμφάνιση του μπλοκ της Διαχείρισης και εκεί θα δεις την επιλογή "Ρυθμίσεις".

Φωτογραφία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Απάντηση: Αλλαγή θέματος
από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - Τρίτη, 9 Απρίλιος 2013, 1:47 μμ
 
Αν ανοίξω το μπόκ της διαχείρησης οι επιλογές είναι Βαθμοί ,ΓΕΩ-ακύρωση της εγγραφής μου, προφίλ.Δεν υπάρχει η επιλογή ¨ρυθίσεις¨.Οπως αυτό που εμφανίζεται και στο σεμινάριο εδώ δεν έχει την επιλογή ¨ρυθμίσεις.
Φωτογραφία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Απάντηση: Αλλαγή θέματος
από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - Τρίτη, 9 Απρίλιος 2013, 2:27 μμ
 
Άλλαξα μάθημα (δημιούργησα καινούργιο) και ολα είναι όπως περιέγραψες
Μe
Απάντηση: Αλλαγή θέματος
από ΜΙΧΑΗΛ-ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ - Τρίτη, 9 Απρίλιος 2013, 5:58 μμ
 
Κωνσταντίνα, νομίζω ότι περιπλέκονται σοβαρά τα πράγματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή:
  • Eδώ στο σεμινάριο συνδέεσαι ως "μαθήτρια" κι επομένως δεν έχεις πρόσβαση στη διαχείριση του μαθήματος (αυτό θα συμβαίνει και με τους μαθητές στο δικό σου μάθημα) παρά μόνο στα ατομικά σου στοιχεία (βαθμοί,εγγραφή και προφίλ). Η εμφάνιση της δυνατότητας "ρυθμίσεις" στο μπλοκ της διαχείρισης είναι προεπιλεγμένη να εμφανίζεται στους διαχειριστές, δεν καταργείται παρά μόνο αν διαγράψει κανείς συνολικά το μπλοκ της διαχείρισης. Επομένως δεν είναι αναμενόμενο να μην υπάρχει στο μάθημά σου (αφού είσαι διαχειρίστρια).
  • Η περιγραφή του μπλοκ της διαχείρισης που έδωσες ταιριάζει με αυτό που θα έβλεπε κάποιος μαθητής στο μάθημά σου. Για να εμφανίζεται έτσι το μπλοκ της διαχείρισης σ' εσένα θα πρέπει να συνδέθηκες ως μαθήτρια στο μάθημα, δηλαδή να πρόσθεσες επιπλέον ρόλο στο λογαριασμό σου σ'αυτό το μάθημα (ένας διαχειριστής μπορεί να επιλέξει να συνδέεται και ως μαθητής).
  • Δεν είναι κακό να δοκιμάζετε τις διαχειριστικές δυνατότητες που σας παρέχει το Moodle πέρα από όσα αναφέρονται στις εργασίες κάθε φορά. Αν όμως προκύπτουν προβλήματα, θα πρέπει να μας αναφέρετε όλες τις ενέργειες που έχετε κάνει ώστε να μπορούμε κι εμείς να σας βοηθήσουμε άμεσα. Επίσης, αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς διαχειρίζεστε, είναι προτιμότερο να ρωτήσετε εδώ στο φόρουμ ώστε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα.
Φωτογραφία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Απάντηση: Αλλαγή θέματος
από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - Τρίτη, 9 Απρίλιος 2013, 8:04 μμ
 
ok