Δίνουμε αίμα με την καρδιά μας!

Κάποιες φορές έχουμε ανάγκη από ξένο Bαίμα/B. Όταν χάνουμε λίγο Bαίμα/B εξαιτίας κάποιου τραυμάτισμού, ο οργανισμός μας ευκολα αναπληρώνει αυτή τη μικρή απώλεια.

Αν όμως χάσουμε περισσότερο Bαίμα/B λόγω κάποιας εγχείρησης, σοβαρής ασθένειας ή κάποιου ατυχήματος, ο κίνδυνος για την υγεία μας είναι μεγάλος. Γι` αυτές τις περιπτώσεις τα νοσοκομεία έχουν αποθέματα σε Bαίμα/B, το οποίο προσφέρουν στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

UΤο Bαίμα/B δεν κατασκευάζεται ούτε αγοράζεται, προσφέρεται!/Uχαμόγελο

Η προσφορά Bαίματος/B ονομάζεται FONT COLOR=redαιμοδοσία/FONT.

Η FONT COLOR=redαιμοδοσία/FONT διαρκεί μόλις 5 λεπτά και είναι εντελώς ακίνδυνη. Ο οργανισμός πολύ σύντομα αναπληρώνει την ποσότητα του Bαίματος/B που προσφέρουμε.

Κάθε υγιής άνθρωπος ηλικίας 18 έως 65 ετών μπορεί να δίνει Bαίμα/B ως και τέσσερις φορές τον χρόνο. Πολλοί όμως φοβούνται να δώσουν Bαίμα/B, ενώ άλλοι αδιαφορούν ξεχνώντας πόσο πολύτιμη είναι η προσφορά του.

Εσείς στην ηλικία που βρίσκεστε δε μπορείτε να γίνετε ακόμη FONT COLOR=redαιμοδότες/FONT. Πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνετε 18 ετών. Μπορείτε όμως να πείσετε τους γνωστούς σας που είναι αρκετά μεγάλοι να γίνουν τακτικοί FONT COLOR=redαιμοδότες/FONT.

Με όλα αυτά που μάθατε για τις διάφορες λειτουργίες του Bαίματος/B μπορείτε να τους εξηγήσετε ότι η προσφορά Bαίματος/B είναι FONT SIZE=5προσφορά ζωής/FONT!μοχθηρό χαμόγελο
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014, 5:07 μμ