ΚΣΕ Μεσολογγίου 2014-Ομάδα Εργασίας

 
 
Φωτογραφία ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Χρονοδιάγραμμα
από ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ - Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014, 3:30 μμ
 
ΠΡΟΣ: τους Επιμορφωτές και τους Συντονιστές των προγραμμάτων της 5ης περιόδου επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ στα ΚΣΕ
ΘΕΜΑ: Φόρμες σχεδιασμού, τεκμηρίωσης και απολογισμού της επιμόρφωσης
Ενόψει της έναρξης της περιόδου «εφαρμογής στην τάξη», καλούνται οι επιμορφωτές των προγραμμάτων της 5ης επιμορφωτικής περιόδου Β’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Οκτώβριος 2014) να ξεκινήσουν τη συμπλήρωση της Φόρμας 2 που αφορά σε συνοπτικό σχέδιο (πλάνο) σχετικά με την υλοποίηση των σχετικών δράσεων «εφαρμογής στην τάξη», στο πλαίσιο του κάθε προγράμματος που συμμετέχουν.
Παράλληλα, οι επιμορφωτές καλούνται να ζητήσουν από τους επιμορφούμενούς τους να συμπληρώσουν άμεσα οι ίδιοι τα στοιχεία που τους αφορούν στη Φόρμα 2 («προφίλ επιμορφούμενου»), καθώς και να συμπληρώνουν σταδιακά στη Φόρμα 3 τα στοιχεία των «παρεμβάσεων» εφαρμογής στην τάξη που υλοποιούν στο σχολείο τους με τους μαθητές τους. Καθώς τα προγράμματα επιμόρφωσης και κατά συνέπεια οι δράσεις «εφαρμογής στην τάξη», προβλέπεται να διακοπούν κατά την καλοκαιρινή περίοδο και να συνεχιστούν τον Σεπτέμβρη 2014 με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ολοκλήρωση της συμπλήρωσης και υποβολής της Φόρμας 2, τοποθετείται χρονικά στα μέσα Σεπτεμβρίου 2014, ενώ της Φόρμας 3, στο τέλος του προγράμματος (τέλος Οκτωβρίου 2014).
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος (εντός δεκαημέρου από τη λήξη των μαθημάτων), ζητείται η υποβολή της Φόρμας 4 που αφορά σε Συνολική Αναφορά του επιμορφωτή σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος και της «εφαρμογής στην τάξη». Θα ακολουθήσει σχετικό μήνυμα υπενθύμισης.
Τέλος, οι Επιμορφωτές και οι Συντονιστές των παραπάνω προγραμμάτων καλούνται να καλύψουν άμεσα τυχόν εκκρεμότητες που αφορούν στη συμπλήρωση και υποβολή της Φόρμας 1: Σχέδιο υλοποίησης προγράμματος επιμόρφωσης (μέχρι 5 Μαΐου 2014).
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις φόρμες σχεδιασμού, τεκμηρίωσης και απολογισμού της επιμόρφωσης μπορείτε να βρείτε εδώ ( http://b-epipedo2.cti.gr -> «Υποστηρικτικές Δομές» -> «Συχνές Ερωτήσεις» -> «"Εφαρμογή στην Τάξη" - Σχεδιασμός, Τεκμηρίωση, Απολογισμός»).
Οδηγίες για τη συμπλήρωση και την κατάθεση διατίθενται ηλεκτρονικά στο MIS πάνω στις ίδιες τις φόρμες (επιλογή: Οδηγίες Συμπλήρωσης).