Δροσερή λεμονάδα

Δροσερή λεμονάδα

Για 3 ποτήρια λεμονάδα

· Xυμός από 6 λεμόνια

· ½ ποτήρι νερό και ½ ποτήρι ζάχαρη για το σιρόπι

· 2 ποτήρια κρύο νερό

· Παγάκια

· Φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα

Βράζουμε το σιρόπι σε χαμηλή φωτιά ώστε να γίνει παχύρευστο. Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο χυμό του λεμονιού.

Η αναλογία είναι 1 μέρος χυμό λεμονιού, 1 μέρος σιρόπι και 2 μέρη κρύου νερού.

Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο και αναμειγνύουμε με νερό την στιγμή που το σερβίρουμε.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρύο νερό με ανθρακούχο για ξεχωριστή γεύση.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014, 5:06 μμ