Δροσερή λεμονάδα
Για 3 ποτήρια λεμονάδα
· Xυμός από 6 λεμόνια
· ½ ποτήρι νερό και ½ ποτήρι ζάχαρη για το σιρόπι
· 2 ποτήρια κρύο νερό
· Παγάκια
· Φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα
Βράζουμε το σιρόπι σε χαμηλή φωτιά ώστε να γίνει παχύρευστο. Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο χυμό του λεμονιού.
Η αναλογία είναι 1 μέρος χυμό λεμονιού, 1 μέρος σιρόπι και 2 μέρη κρύου νερού.
Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο και αναμειγνύουμε με νερό την στιγμή που το σερβίρουμε.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρύο νερό με ανθρακούχο για ξεχωριστή γεύση.
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014, 5:06 μμ