Πάτησε εδώ για οδηγίες

Και τώρα σαν στο σπίτι σου! Θα αποτυπώσεις σε μια διαφάνεια της Google Παρουσίασης ή σ'ένα χαρτόνι την κάτοψη του σπιτιού σου και το πώς χρησιμοποιείς το νερό εσύ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου.
1) Πάτησε την εικόνα από κάτω, για να μεταφερθείς στην Google Παρουσίαση "Η κάτοψη του σπιτιού μου και πώς χρησιμοποιώ το νερό" Διάλεξε την κάτοψη ενός σπιτιού που σου θυμίζει το δικό σου.
Διαφορετικά μπορείς ή να αναζητήσεις κάποια άλλη από τις 8 κατόψεις που υπάρχουν: Πάτησε Εισαγωγή / Εικόνα / Το Drive μου. Διάλεξε την κάτοψη που θες.


να δημιουργήσεις στο πρόγραμμα "Ζωγραφική" των Windows την κάτοψη του σπιτιού  σου όπως ακριβώς είναι ή


να αναζητήσεις μία άλλη κάτοψη με τη μήχανη αναζήτησης Google/Εικόνες γράφοντας "κάτοψη σπιτιού"


2) Διάλεξε με τον ίδιο τρόπο εικόνες με θέμα "εικόνες_εμείς και το νερό_πώς χρησιμοποιώ το νερό", για να δείξεις πώς χρησιμοποιείται το νερό στο σπίτι σου. Πάτησε Εισαγωγή / Εικόνα / Το Drive μου. Διάλεξε τις εικόνες που θες.



Μπορείς βέβαια να αναζητήσεις κι άλλες εικόνες με τη μήχανη αναζήτησης Google/Εικόνες γράφοντας π.χ."πλύσιμο χεριών". Για να βρείτε σκιτσάκια προσθέστε και τη λέξη clipart π.χ."πλύσιμο πιάτων clipart" ή "clipart λύσιμο χεριών" ή "cleaning teeth clipart"
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014, 1:32 πμ