Κέικ λαδιού

Κέικ λαδιού

Υλικά

1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1,5 ποτήρι ζάχαρη
1 κουταλάκι πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει παχύρευστος ο χυλός

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε το λάδι, με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το πορτοκάλι μέσα στο οποίο διαλύουμε τη σόδα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το πάουντερκαι ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί, σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.
Μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη καρύδια και σταφίδες.


Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014, 5:05 μμ