Χαλβάς

Χαλβάς

Χαλβάς
Υλικά

1 ποτήρι λάδι
2 ποτήρια σιμιγδάλι
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
καρύδια και σταφίδες
κανέλλα

Εκτέλεση

Καίμε σε φαρδιά κατσαρόλα το λάδι και προσθέτουμε το σιμιγδάλι για να καβουρδιστεί. Προσθέτουμε προσεκτικά το νερό και τη ζάχαρη και με μια κουτάλα ανακατώνουμε συνεχώς για να μην κολλήσει. Όταν πήξει αρκετά, προσθέτουμε τα καρύδια, τις σταφίδες και λίγη κανέλλα. Βάζουμε το χυλό σε φόρμα και όταν ξεφορμάρουμε τον χαλβά πασπαλίζουμε με κανέλλα.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014, 5:05 μμ