Περιγραφή εβδομάδας
Συζήτηση για τα τοπικά προϊόντα της Ηλείας 25 Νοέμβριος - 1 Δεκέμβριος
Η Ηλεία2 Δεκέμβριος - 8 Δεκέμβριος
Η ελιά και το λάδι
9 Δεκέμβριος - 15 Δεκέμβριος
Τα εσπεριδοειδή
16 Δεκέμβριος - 22 Δεκέμβριος
Οι φράουλες
23 Δεκέμβριος - 29 Δεκέμβριος
Οι τομάτες
30 Δεκέμβριος - 5 Ιανουάριος
Οι πατάτες
6 Ιανουάριος - 12 Ιανουάριος
Το καλαμπόκι
13 Ιανουάριος - 19 Ιανουάριος
Το καρπούζι
20 Ιανουάριος - 26 Ιανουάριος
Το τουρσί
27 Ιανουάριος - 2 Φεβρουάριος
Τα αμπέλια και το κρασί
3 Φεβρουάριος - 9 Φεβρουάριος
Το μέλι
10 Φεβρουάριος - 16 Φεβρουάριος
Τα λαχανικά
17 Φεβρουάριος - 23 Φεβρουάριος
Η καλλιέργεια του ροδιού
24 Φεβρουάριος - 2 Μάρτιος
Συντήρηση τροφίμων3 Μάρτιος - 9 Μάρτιος
Αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων
10 Μάρτιος - 16 Μάρτιος
Συνταγές για να μην πετάμε τίποτα17 Μάρτιος - 23 Μάρτιος
Παλαιότερες καλλιέργειες στην Ηλεία24 Μάρτιος - 30 Μάρτιος
Οι παραδοσιακοί σπόροι στην Ηλεία
31 Μάρτιος - 6 Απρίλιος
Η διατροφή στη ζωή μας
7 Απρίλιος - 13 Απρίλιος
Όταν η φύση εμπνέει14 Απρίλιος - 20 Απρίλιος
Συνεργασία με το σωματείο "Καταναλωτική συνείδηση"21 Απρίλιος - 27 Απρίλιος
28 Απρίλιος - 4 Μάιος
5 Μάιος - 11 Μάιος